Pindarotsjes

Met de inhoud van dit flesje zijn de lekkerste pindarotsjes maken. Met de leukste tekst '(T)rots ben ik op jou' zet je iemand echt in het zonnetje.
De flesjes zijn ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

€4,40
(€4,78 incl. btw)

Bloeipotlood

Een potlood dat groeit? Jazeker! Van dit potlood hoef je het stompje niet weg te gooien. Je zet het in een bloempotje met aarde en geeft het water en zo kweek jij je eigen kruiden, groenten of bloemen.

€2,85
(€3,45 incl. btw)

Sojakaars

In samenwerking met Amnesty International is deze kaars ontworpen. Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Met een brandtijd van ongeveer 5 uur. Afmetingen: 45 x 50 mm.

€3,20
(€3,87 incl. btw)

Theedoosje

Heerlijke duurzame thee met de tekst 'dank je thee' of 'feestelijke thee'. Inclusief drie papieren filters.
Deze thee is ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Inhoud: 50 gram thee en 3 filters.

€4,50
(€4,91 incl. btw)

Plantbare kalender

Je plantbare kalender voor 2024. De kalender bestaat uit 7 plantbare bloeikaarten, ieder met een eigen soort groente-, kruiden- of bloemenzaden.

€9,50
(€11,50 incl. btw)

Badzout

Natuurlijk badzout in een leuk glazen flesje.
Met dit heerlijk ruikende badzout kan je heerlijk ontspannen met een goed gevuld bad of een lekker voetenbadje.
Inhoud: 180 gram.

€5,75
(€6,96 incl. btw)

Zaadbommen

Het vogel bloemenmengsel bestaat uit twintig verschillende bloemen. Leg de zaadbom op de plaats waar je de bloemen wenst, maak ze een beetje nat en laat de natuur de rest doen. De zaadbommen zijn gemaakt van natuurlijke afbreekbare ingrediënten.

€4,95
(€5,40 incl. btw)

Bijenwas wraps

Met deze milieuvriendelijke bijenwasdoeken verpak en bewaar je jouw etenswaren op een duurzame manier! Heel handig voor je lunch!
De wrap is gemaakt van 100% organische materialen. Je kunt een doek wel een jaar lang hergebruiken.

€8,90
(€10,77 incl. btw)

Hollandse zeepjes

Zeep, gemaakt van zuivere grondstoffen en proefdiervrij getest. De toegevoegde geur is een parfum van oliën op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze worden bij elkaar gehouden door een bosje touw en worden verpakt in een mooi doosje

€7,20
(€8,71 incl. btw)

Correctbook pocket

Een ideaal compact boekje dat je keer op keer kan gebruiken, wat het heel duurzaam maakt. Het papier dat gebruikt wordt komt van FSC gecertificeerde bossen.
Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Afmetingen: 70 x 110 mm.

€8,75
(€10,58 incl. btw)

Correctbook scratch

Het ideale uitwisbare, lichte schrijfboekje. Met de aankoop van elk Correctbook worden kinderen in ontwikkelingsgebieden voorzien van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal. Goed voor jou en voor de wereld!
Afmetingen: 148 x 210 mm.

€7,25
(€8,77 incl. btw)

Vetplant in facepot

Hoe leuk is dit kleine potje met daarin een vetplantje. De plant heeft weinig verzorging nodig en past in elke ruimte!
Afmetingen: 7 x 15 cm

€7,50
(€9,08 incl. btw)

Magneten

Deze woordmagneten zijn ideaal voor op je whiteboard. Met deze woordmagneten hebben woordenboeken die overbodig zijn geworden toch het laatste woord.

€7,50
(€9,08 incl. btw)

Plantbaar notitieboek

Een notitieboekje met 100% gerecyclede vellen, vier plantbare bladzijden binnenin en een volledig plantbare omslag. Als het boekje volgeschreven is kan je er daarna je kruiden/ groenten mee laten groeien.

€8,75
(€10,59 incl. btw)

Correctbook A5

Dit duurzame uitwisbare notitieboek A5 zorgt ervoor dat je veel papier bespaart, waardoor je een positieve impact hebt op het milieu. Bij elke aankoop krijgt een kind in een ontwikkelingsland ook dit boekje!
Verkrijgbaar in verschillende kleuren!
Afmetingen: 148 x 210 mm.

€12,50
(€15,13 incl. btw)

Adviesprijs: €17,95

Heatpack

Vrijwel geurloos en geeft heerlijke ontspanning door de warmte en zorgt voor pijnverlichting bij bijvoorbeeld nek- of rugklachten. Zowel als coldpack en als warmtekussen te gebruiken. Gemaakt van Jasmijnrijst en biologisch katoen.
Afmetingen: 30 x 17 x 2 cm

€13,50
(€16,34 incl. btw)

Koffiemok in één

Deze koffiemok is hoofdzakelijk gemaakt van biomassaproducten. De koffiemok is dubbelwandig, heeft een drinkopening en kan in zijn geheel worden geopend. De koffieafbeelding aan de bovenkant zorgt voor een leuke optische illusie.

€12,90
(€15,61 incl. BTW)

Adviesprijs: €19,95

Pittige zelfkweek kit

Deze Spicy Kit bevat alles wat je nodig hebt om chili, habanero en jalapeño te kweken. Inhoud: drie 100% biologisch afbreekbare kiempotten, drie turftabletten, drie zaadbommen en drie kaarten over de verzorging van de pepers.


€13,50
(€14,72 incl. BTW)

Adviesprijs: €22,90