1 van 2

Bedankje vrijwilligers

Pindarotsjes

Voor vrijwilligers: pindarotsjes met een op maat gemaakte tekst op het etiket voor een perfecte match met de ontvangers.

Zomerpakket

Sangria

Het verfrissende zomerpakket, dat we speciaal hebben samengesteld voor een bedrijf dat hun medewerkers een aangename zomer wilde wensen, biedt de perfecte ingrediënten om een heerlijke karaf sangria te maken en te genieten van de zonnige dagen.

50e leerling

Bakpakket

Ter ere van de 50e leerling organiseerde de school een bakwedstrijd. Naast de bakproducten hebben we het pakket ook voorzien van een boeketje droogbloemen. Na het bakken kunnen de droogbloemen hergebruikt worden in het meegeleverde vaasje.

Kraamcadeau

Baby

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Afscheid collega

Rood

Dit pakket, samengesteld met warmrode producten, creëert een gezellige sfeer voor een afscheidsmoment voor een gewaardeerde collega.

 • ★★★★★

  De eerste kennismaking met Strik&Stralend was heel gezellig en constructief. Met een Strik en Stralend worden de duurzame producten gepresenteerd. De duurzame relatiegeschenken "give a ways" zijn representatief en professioneel. Daarnaast is er optimaal service geboden door Iris. Ik heb de samenwerking met Strik&Stralend als zeer positief ervaren.

 • ★★★★★

  Ik bestelde voor het team een mooi bakpakket. Alles werd snel geleverd en het zag er prachtig uit. Veel enthousiaste reacties en mooie resultaten. Een mooi geschenk voor het team. Zeer geslaagd. Bedankt voor het meedenken.

 • ★★★★★

  Wij kozen voor een kerstpakket met als thema Duurzaamheid en kwamen bij Strik & Stralend terecht.
  Iris heeft vol enthousiasme meegedacht met onze wensen wat resulteerde in een prachtig pakket voor al onze medewerkers.