1 van 2

Praline eitjes

Praline eitjes, verpakt in een feestelijk cadeaudoosje. Met diverse kleuren linten verkrijgbaar.

€4,75 excl. btw.

Luxe eitjes

Geschenkdoos met 5 verschillende prachtige chocolade eieren die versierd zijn met de mooiste natuurlijke kleuren. De doos bevat o.a. onze witte chocolade-eieren met de lekkerste dropvulling waar iedereen die ervan proeft zeker blij van zal worden. Deze chocoladeeitjes komen van een chocolatier die uitsluitend werkt met cacao van de Cocoa Horizons Foundation.

€7,90 excl. btw

Lentegevoel

Een kleine geschenkdoos maar met veel keuze. In deze doos krijg je 8 gevulde chocolaatjes met smaken van b.v. zoethout, passie en toffee. In de mooiste lentevormen. Deze chocoladeeitjes komen van een chocolatier die uitsluitend werkt met cacao van de Cocoa Horizons Foundation.

€12,75 excl. btw

Paaskunst

Heerlijke geschenkdoos met zowel grote als kleine eieren die met veel liefde en natuurlijke kleuren met de hand zijn gedecoreerd. De eieren worden op smaak gebracht met heerlijke drop, rijke room en gezouten karamel, citrusmix en nog veel meer. Deze chocoladeeitjes komen van een chocolatier die uitsluitend werkt met cacao van de Cocoa Horizons Foundation.

€13,90 excl. btw

Paaseidoosje

Ervaar een ware paasvreugde met dit doosje vol lekkernijen: 14 gemengde chocolade-eitjes, waaronder verfijnde smaken zoals rijk zoethout en verfrissende citroenwrongel. Deze chocoladeeitjes komen van een chocolatier die uitsluitend werkt met cacao van de Cocoa Horizons Foundation.

€19,50 excl. btw

Luxe paasdoos

Luxe geschenkdoos met een onweerstaanbare mix van onze lekkernijen. In deze doos vind je o.a. gevulde chocolade-eieren, marsepeinen eieren, amandelen en dropballetjes. De smaken variëren van zoethout, nougat tot karamel en meer. Elk stuk wordt zorgvuldig gekozen, gemaakt van de beste kwaliteit chocolade (wit, melk en 70% puur), met uitsluitend natuurlijke kleuren die de lekkernijen extra mooi maken. Deze chocoladeeitjes komen van een chocolatier die uitsluitend werkt met cacao van de Cocoa Horizons Foundation.

€44,90 excl btw.

Paasbrood

Voor bij een heerlijk paasontbijt: bananenbrood. Dit zalige bananenbrood met pure chocolade, is een paasbest cadeautje en een heerlijke traktatie. Ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

€6,95 excl. btw.

Button label

Eierdoosje

Dit vrolijke eierdoosje is gevuld met Blossombs: kleurrijke zaadbommetjes. Met Blossombs creëer je een bloemenzee en voedselparadijs voor bijen en vlinders. In een Blossombs zit een biologische wilde bloemenzaadmix.
Personaliseren is mogelijk!

€6,50 excl. btw.

Paashanger

Happy Easter! Met deze ei hanger met Blossombs op vrolijke paaskaart.

Gebruik de hanger als versiering tijdens Pasen, als decoratie van de ontbijttafel of gewoon zomaar als leuk, klein cadeautje. Ben je ermee klaar? Gooi de Blossombs dan buiten in de tuin of bij jou in de buurt. In het voorjaar en de zomer groeien er wilde bloemen uit waar jij, de vlinders en de bijen van zullen genieten! In een Blossombs zit een biologische wilde bloemenzaadmix.

€3,50 excl. btw.

Bijenwaswraps

Met deze 3-pack milieuvriendelijke bijenwasdoeken verpak en bewaar je jouw etenswaren op een duurzame manier! Heel handig voor je lunch!
De wrap is gemaakt van 100% organische materialen. Je kunt een doek wel een jaar lang hergebruiken.

Personaliseren is mogelijk vanaf 250 stuks.

€8,90 excl. btw.

Pasen thee

Frisse groene thee met gember en limoen. Heerlijk voor bij de Paasbrunch of om als cadeautje te geven. In de verpakking zitten 3 papieren filters. Verpakt per 50 gram. Deze thee wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Personaliseren is mogelijk vanaf 200 stuks.

€4,35 excl. btw.

Bijenhotel

DIY bijenhotel is een ‘do-it-yourself’ bouwpakket dat volledig gemaakt is van duurzame en gerecyclede materialen. Met het bijenhotel help je de bij, dit is hard nodig omdat het helaas niet goed gaat met de bijenpopulatie.

€7,90 excl. btw

Shampoo bar

Miilde, honinggele douche- en shampoocombo - toch veganistisch - met cacaoboter en oriëntaalse kruiden. De stevige douchezeep geeft een gevoel van frisheid en hydrateert je huid, terwijl het tegelijkertijd een voedende shampoo is voor sterk en gezond haar. In tegenstelling tot veel andere vaste zepen wordt de conditie van uw haar merkbaar verbeterd.

€4,35 excl. btw

Tulpenkaars

De koolzaadwaskaarsen hebben de vorm van een tulp en zijn handgemaakt van koolzaadwas. Elke kaars heeft een brandtijd van ongeveer 4-5 uur en meet ongeveer 9,5 cm x 7 cm.

€7,95 excl. btw

Kaars eitje

Deze kaarsen zijn gemaakt van pure koolzaadwas, met een katoenen lont voor elke kaars. Ze zijn veganistisch, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en duurzaam. De afmetingen zijn ongeveer 6,5 cm x 5 cm, met een brandtijd van ongeveer 6 uur.

€6,25 excl. btw

Plantbaar notitieboek

Notebook met 100% gerecyclede vellen, 4 plantbare bladzijde binnenin en een volledig plantbare omslag. Na gebruik groeit dit notitieboek uit tot de mooiste bloemen.

€8,65 excl. btw

Bijen- en vlindermix

Bijen- en vlindermix, een zadenmix gepresenteerd in duurzaam papier vervaardigd uit 100% plantafval. De inhoud omvat 1 zakje zadenmix, samen met 1 portie aarde en een duidelijke plantinstructie.

€5,45 excl. btw.

Plantbare potloden

Een potlood dat groeit? Jazeker, met deze potloden hoef je nooit meer het stompje van je potlood weg te gooien. Vanaf nu zet je het in een bloempotje met aarde en je geeft het water. Verkrijgbaar met kruiden-, groente- of bloemenzaden. De potloden zijn van verantwoord cederhout, met vulling van klei en grafiet. 
Ze zijn ook te personaliseren met jouw logo!
Personaliseren is mogelijk!

€2,85 excl. btw.

Wat kunnen we voor jou doen?

Ben je benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijven contact met ons op!